Rumia Bose

Rumia Bose is een creatieve probleemoplosser; mensen zijn haar bijzondere aandachtsgebied. Zij werkt thuis als moeder van vier (waar ze ook medeoprichter van is) en bij Mondriaan voor Geestelijke Gezondheidszorg als als psychiater voor de ambulante zorg voor patiënten met stemmingsstoornissen (die veelal minder verward zijn dan sommige politici/wetsdienaars).

Rumia Bose

Haar kennismaking met Peter vond plaats bij het psychofarmacologie onderwijs tijdens haar opleiding tot psychiater, wanneer ze weleens ongevraagd haar mening deelde. Een gedeelde interesse in breien en de werking van het brein heeft het contact bevorderd. Rumia’s meertaligheid, hoewel soms verwarrend tijdens gesprek, heeft bijgedragen aan de Engelse vertalingen op de website.

Zhenya Pashkina

Zhenya Pashkina creëert als visualizer, illustrator en animatiefilmmaker storyboards, illustraties en concept art voor o.a. drukuitingen, tv programma’s, sites and games. 

www.pashkina.com

Image

Jim Boekbinder levert als informatie-architect, interaction designer, copywriter, design researcher en docent een bijdrage aan o.a. websites, toolkits en applicaties voor overheidsinstellingen, zakelijke opdrachtgevers en not-for-profits.

www.boekbinder.com

Samen hebben Zhenya en Jim Peter geholpen bij het realiseren van de eerste versie van  ‘Begrijp je medicijn’, een voor kinderen begrijpelijke uitleg van de werking van psychofarmaca.

Ze vonden het zo ontzettend leuk om met Peter te brainstormen dat ze dat bleven doen nadat de opdracht voltooid was. Zodoende hebben ze in het begin ook deze website van beelden voorzien.